<--HOME

TOSAI

KOI UNDER 1000 kr.

STØRRE KOI

KOI I JAPAN

FODER

MIKROSKOPER

NYHEDER

GALLERI

CHAMPION's

KARANTÆNE-POLITIK

LINKS

SQ FILTER

VIDEO

ÅBEN EFTER AFTALE:
Tlf: +4540279703
      +4528518277

KOI SAN Denmark
Showroom:
Fuglagervej 4,
4200 Slagelse


E-mail: Koisan-DK


Champagnen flød i koisan-lejren påFor tredje år i træk, blev Koi Consult med kunder, den største leverandør af vinderfisk på verdens største koishow !
2011 blev endnu et rekord år for præmiehøst hos Koi Consult’s kunder, med ikke mindre end 39 præmieringer, - heriblandt BABY CHAMPION,  JUNIOR TATEGOI,  BEST IN SIZE 2,  BEST IN SIZE 3,  BEST IN VARIETY (sanke),  BEST IN VARIETY (bekko),  AKA Friendship Award og NVN Trainee Award !
Den totale vinder-liste kan ses her under og kan også ses med fotos under Champions.

Det er ikke uden stolthed, at vi stadig kan bryste os af at være den koiforretning i Europa, hvor du statistisk set har størst vinderchance, når du køber en koi til show - men vi har også kunder med lækkert hår og højt humør !
Det er bestemt ikke kedeligt at være i selskab med dem, når turen går til Holland Koi Show, Euregio Koi Show eller Interkoi i Tyskland.
Se eksempelvis vor Norske kunde Øystein - herunder - med ”lækkert” hår ! Om det er ”hente-hår”,   ”låne-hår” eller  ”dele-hår”, skal vi herfra ikke vurdere, - men døm selv ud fra nedenstående fotos ;-)
Hans kone (Synnøve) er kendt for at spotte fremtidsfisk med stor sikkerhed, faktisk så godt, at hun nu 2 gange har vundet JUNIOR TATEGOI på HKS. Hvis hun er lige så dygtig til at spotte mænd, kan vi sikkert glæde os til at se hvordan Øystein ”udvikler” sig de kommende år  ;-)

Mange andre skandinaviske kunder havde igen valgt at tage turen til Arcen, - nogle med fisk – andre uden. 
Blandt deltagerne var eksempelvis Pia og Rutger fra Sverige, som blev vindere af BABY CHAMPION og Best in Size 2.
De vandt hele 8 præmier på kun 7 fisk !
Mellem dem var deres bekko til 950 kroner, som nu har vundet 5 internationale præmieringer, - heriblandt BEST IN VARIETY 2 gange og førsteplads 3 gange ! Andre kunder vandt eksempelvis med en af de yamabuki ogon, som sidste år blev solgt for 750kr. pr stk. eller med karashigoi fra dette års sending ! - Man behøver således ikke nødvendigvis at spendere store pengebeløb for at komme på præmielisterne ;-) Godt at se !

Charlotte og Torben vandt 8 pokaler på deres 9 medbragte fisk og vandt blandt andet (som de første jyder nogensinde ;-) ) en BEST IN SIZE 3 med deres sanke. For at vinde denne titel skal der vindes over 17 andre førstepladser, så her er virkelig noget at være stolt af - ikke mindst når man tænker på at fiskene er holdt og opvokset hjemme i Vejle !

Også på Fyn ser det ud til at gå forrygende godt ! Ole Hendriksen deltog udelukkende i den hårde go-sanke klasse med 3 koi……. Og vendte hjem fra Holland med præmieringer på dem alle. Godt kæmpet af den gæve fynbo !

Vi har gennem hele sæsonen fået rigtig mange nye kunder fra hele Norden, hvilket har betydet at 2011 er vores bedste år nogensinde ! Specielt de jyske kunder har virkelig fået øjnene op for kvalitet og fundet ud af hvor, koi i høj kvalitet kan købes til fornuftige priser -og de tager gerne turen til Sjælland for at købe deres fisk og foder.
Husk, at smarte salgsord som HQ og lignende ikke nødvendigvis er ensbetydende med at du får, hvad du betaler for.
Det kan kun erfaring og præmielister garantere ! 

Det er dejligt at se den voksende interesse for koier af høj kvalitet og den store interesse for at deltage i shows.
Vi er selvfølgelig glade for at kunne levere show-vindere, men bestemt også for at kunne levere det helt rigtige foder til at holde og udvikle fiskens kvaliteter. For en koi gælder det nøjagtig, som for os mennesker: Du er, hvad du spiser!
Det er utroligt vigtigt, at koien får det rigtige foder og vore show-vindere er vækstet og udviklet med foder fra House of Kata ! Det er værd at lægge mærke til, hvis du er interesseret i høj kvalitet. Det er spild af dine penge, hvis du køber en koi af høj kvalitet og derefter ødelægger den med et forkert/dårligt foder.
Vi rådgiver dig gerne om, hvilken type foder der er bedst til de forskellige formål.

Inden vi går videre med fotos fra showet, vil vi besvare et spørgsmål, som mange kunder har stillet os i den sidste tid
vedrørende forsikringer på kundefisk i vore salgsbassiner og under transport til og fra koi shows:

Kan fiskene ikke forsikres, når de opholder sig hos os forhandlere ?                 
Svar: Jo, naturligvis - og det er de skam også !
Vi har allerede gennem mange år haft forsikring på vore egne salgsfisk, men også på de mange kundefisk vi har i vores damme. Kundefiskene er forsikret til det beløb, som står på kundens faktura.
Forsikringen dækker naturligvis ikke mod sygdomme (eksempelvis KHV udbrud, parasit eller bakterieangreb) , men alene mod det, som i forsikringssprog kaldes ”udefra kommende faktorer”,  hvilket vil sige tyveri, brand og hærværk.
Endvidere er fiskene omfattet af en ekstra transportforsikring på 1.000.000,00 kroner, når vi kører på show i udlandet. 
Hvis du har opfølgende spørgsmål kan vi altid kontaktes på telefon eller mail.

Efter dette lille ”sidespring” vil vi nu fortsætte med fotos fra HKS 2011.