<--HOME

TOSAI 2010

KOI UNDER 1000 kr.

STØRRE KOI

KOI I JAPAN

FODER

MIKROSKOPER

NYHEDER

GALLERI

CHAMPION's

KARANTÆNE-POLITIK

LINKS

SQ FILTER

VIDEO

ÅBEN EFTER AFTALE:
Tlf: +45 4027 9703
      +45 2851 8277

KOI SAN Denmark
Showroom:
Fuglagervej 4,
4200 Slagelse


E-mail: Koisan-DK


Årets ”Hot-spot” er denne Nozomi sanke, som er vokset fra 39 til 58cm siden marts måned.

Udviklingen er gået langt over forventning, så det er ikke uden stolthed at vi kan anbefale denne koi
til den helt kræsne køber !

Vi har valgt at kalde hende KAZUMI, som betyder harmoni og skønhed.

(Vi har sat de 2 fotos op, så størrelsesforholdet passer med centimeterne på fisken for at give det bedst mulige indtryk af dens vækst.)

kazumi

 

 kazumistor


 

Familien Malm fra Sverige er ejere af denne Love Queen kohaku som blev købt på marts auktionen hos Sakai FF i 2009.  I efteråret samme år var den vokset fra 42cm som tosai til ikke mindre end……64cm !!!  Vi glæder os på familien Malm’s vegne til at gense fisken når den kommer hjem om få måneder.


Synnøve & Øystein fra Norge stillede op på All Japan Young koishow i 2009 og vandt her en suveræn førsteplads med deres lille tancho goshiki.
Nu kan du se friske fotos og video efter den smukke lille koi har været i mudpond. Bemærk den dyb dyb røde tancho plet !Berit og Pål – ligeledes fra Norge, har efterhånden en del koi’er til opvækst i Japan.
Blandt andet de følgende 3 koi.

 Man skulle ikke tro deres lille Doitsu kohaku kunne blive bedre end ved købet i foråret.  På All Japan Young koishow i 2009 vandt den Jizeki prize (tategoi pris), som jo indikerer en lysende fremtid, hvilket billedet herunder også viser at den fik.


Den næste fisk er Kohaku’en ”The Phantom” fra Dainichi koifarm.
En god tyk fyldig farve og en stadig bedre kropsform fortæller os at vi kan vente os meget i fremtiden !
Nyd videoen og døm selv !The Shadow er indbegrebet af ordet ”BODY” – Hun er nu oppe på 72 cm og er smukkere end nogensinde. Fotoet er ikke det bedste, men vi lover at tage både nye fotos og video senere på året.
Vi ønsker Berit og Pål tillykke med udviklingen.

ID 567 Er indkøbt på SFF marts auktion 2009 hvor hun målte 41cm. Hun er datter-koi af Wakashoryu som er moderfisk til utallige show-vindere gennem tiden.
Allerede nu har fisken udviklet sig nok til at vi hjemtager den med en af sendingerne i foråret. Væksten har været god (41-56cm på 6 måneder) så det skulle ikke være vanskeligt at lægge lidt ekstra ”korpus” på hende i fremtiden.

 


Sidst, men ikke mindst: Vores bedste sanke,- Afrodite er nu oppe på 69cm og fortsætter stadig sin fremgang. Glæden og spændingen ved at eje en sådan koi er ikke til at beskrive. Siden vi købte hende sidste år er kropsformen forbedret og længden er forøget med 13cm. Sumi er blevet en smule tættere, samtidig med at hendes beni har holdt sin kvalitet.

 

 

   
   
KOI SAN Denmark
Showroom:
Fuglagervej 4,
4200 Slagelse

Tlf: +45 4027 9703
      +45 2851 8277
E-mail: Koisan-DK