Koisan Denmark - import og salg af Japanske kvalitets koi
;

 

For at påskønne kunder, som har udviklet deres fisk ekstra godt – det vi kalder ”virkelig godt koi-hold” -  har vi lavet denne side, hvor det fremover vil være muligt af finde ”Playkoi of the Season”. Ofte ser vi udvikling af koier i høj klasse, fisk som ikke ses af mange andre, selv om de vitterligt fortjener det. Det vil vi forsøge at råde bod på med denne titel.

Titlen som ”Playkoi of the Season 2013 (Winter)” gik til Charlotte og Klaus Hermansen for udvikling af deres dainichi showa, indkøbt 2006 47 cm.
Vi ønsker Charlotte og Klaus tillykke med titlen som Playkoi of the Season nr. 6.
Se billeder og sammenlign resultatet HerTitlen som ”Playkoi of the Season 2012 (Autumn)” gik til Lonnie & Jimmi for udvikling af Deres SFF Sanke, som blev købt som tosai i 2011.
Vi ønsker Lonnie & Jimmi tillykke med titlen som Playkoi of the Season nr. 5.
Se billeder og sammenlign resultatet HerTitlen som ”Playkoi of the Season 2012 (Summer)” gik til Irene og Anker for udvikling af deres SFF Kohaku, som blev købt som tosai i 2010 (nu 72.cm).
Vi ønsker Irene og Anker tillykke med titlen som Playkoi of the Season nr. 4.
Se billeder og sammenlign resultatet Her
Titlen som ”Playkoi of the Season 2012 (Spring)” gik til Kåre Jørgensen for udvikling af hans SFF Showa, som blev købt som tosai i 2011 (nu 55.cm).
Vi ønsker Kåre tillykke med titlen som Playkoi of the Season nr. 3.
Se billeder og sammenlign resultatet Her


Titlen som ”Playkoi of the Season 2012 (Winter)” gik til Torben Kofod for udvikling af hans SFF tosai Sanke, indkøbt december 2009.
Vi ønsker Torben tillykke med titlen som Playkoi of the Season nr. 2.
Se billeder og sammenlign resultatet HerTitlen som ”Playkoi of the Season 2011 (Autumn)” gik til Ole Hendriksen for udvikling af hans SFF kohaku, som blev købt som tosai i 2009.
Vi ønsker Ole tillykke med titlen som Playkoi of the Season nr. 1.
Se billeder og sammenlign resultatet HerÅBEN EFTER AFTALE:
Tlf: +4540279703
     

KOI SAN Denmark
Showroom:
Fuglagervej 4,
4200 Slagelse


E-mail: Koisan-DK